Albert Heijn entree antislip – Hof van Spaland in Schiedam. - MaxxGrib

Albert Heijn entree antislip – Hof van Spaland in Schiedam.

Albert Heijn – Hof van Spaland in Schiedam heeft een antislip entree.

Een groot landelijk service bedrijf behartigt alle facilitaire zaken voor Albert Heijn winkelvestigingen. MaxxGrib Floor Safety verzorgt voor hen het antislip maken van gevaarlijke gladde vloeren. Dit doen wij door het hele land.

MaxxGrib werd benaderd om bij de Albert Heijn vestiging in Schiedam in het hof van Spaarland de vloer te inspecteren. De reden daarvoor was dat met nat weer de vloer in het winkelcentrum en ook indirect de entree naar de Albert Heijn vestiging gevaarlijk glad zijn. Hierdoor zijn er al meerdere valpartijen geweest en dit risico wil men vanaf.

Wij hebben de situatie aldaar bekeken en op verschillende plekken een antislipmeting uitgevoerd. Eigenlijk was een antislipmeting niet nodig omdat we direct constateerden dat met een beetje vocht de vloer spiegelglad was. Deze constatering en onze meet resultaten zijn in een rapportage verwerkt en opgestuurd. Albert Heijn onderkende vrij snel de situatie en volgde ons advies op om de vloeren met keramische tegels door ons antislip te laten maken. Uiteraard omdat Albert Heijn veiligheid hoog in het vaandel heeft staan voor klanten en personeel.

MaxxGrib heeft uiteindelijk in het Hof van Spaarland de begane grond voor de AH, de trappen en bordessen naar de parkeergarage met ons MaxxGrib Step 123 systeem een antislip behandeling gegeven. Tijdens de werkzaamheden werden wij veel aangesproken door het voorbij lopende publiek. Men was blij dat er iets aan de gevaarlijk gladde situatie werd gedaan. Het bleek dat menigeen wel betrokken is geweest bij een valpartij of er één had gezien.

De manager van deze AH vestiging kwam uiteraard ook even kijken naar onze verrichtingen en omdat je direct na onze behandeling weer gebruik kan maken van de vloer kon hij goed ervaren het verschil tussen de vloer wel- en niet behandeld met onze MaxxGrib Step 123 antislip behandeling.

Uiteindelijk resultaat; Een tevreden ondernemer, enthousiast winkelend publiek en de wereld weer een stukje veiliger gemaakt. Dat laatste is waar het allemaal om draait.

Translate »