Boekenberg Garage in Spijkenisse, Gemeente Nissewaard, ook weer veilig (antislip) door middel van onze MaxxGrib Step 123 antislip behandeling. - MaxxGrib

Boekenberg Garage in Spijkenisse, Gemeente Nissewaard, ook weer veilig (antislip) door middel van onze MaxxGrib Step 123 antislip behandeling.

De Boekenberg Garage in Spijkenisse, Gemeente Nissewaard, is ook weer veilig (antislip) door middel van onze MaxxGrib Step 123 antislip behandeling.

Na een zeer succesvolle afspraak bij de Gemeente Nissewaard met een persoon van de afdeling Vastgoedonderhoud werden wij de week erna al benaderd. Onze expertise werd verlangt bij een uitglij probleem in de Boekenberg Garage.

Eenmaal ter plekke bleek het te gaan om 2 trappenhuizen met entree en bordessen te gaan met een keramische tegel op de vloer. Na het uitvoeren van een demo op een stukje vloer was de vastgoedbeheerder er van overtuigd dat wij een oplossing konden bieden en mochten onze offerte in sturen.

Binnen korte tijd werd de offerte gehonoreerd. Een week later waren wij alweer op locatie en hebben de 2 desbetreffende trappenhuizen met onze antislip behandeling onzichtbaar antislip gemaakt. Op het moment dat wij met de behandeling bezig zijn kan er (helaas) niet over het vloeroppervlak gelopen worden en moesten we de soms wel teleurgestelde mensen wijzen op het trappenhuis aan de andere kant van de garage om daar op dat moment gebruik van te maken.

Soms was er een geërgerde reactie omdat men om moest lopen maar na uitleg wat wij aan het doen waren, het zorgen voor veiligheid van iedereen, was veelal de reactie van goed werk en sommige reageerden met “Nou dat werd tijd!” Een groot voordeel van onze behandeling is dat we niet alleen de vloer antislip en super schoon opleveren maar ook dat na behandeling de vloer direct weer beloopbaar is. Dus de mensen die we op dat moment om moesten leiden konden na het shoppen gewoon weer de dichtstbijzijnde trap gebruiken om naar hun auto te gaan.

Al met al gaf het eindresultaat ons maar vooral de opdrachtgever de gemeente Nissewaard een goed gevoel en bij regelmatig schoonhouden van de trappenhuizen kan de antislip niet meer verdwijnen!

 

Translate »