Parkeerdek antislip - MaxxGrib

Parkeerdek antislip

“Kunnen jullie een parkeerdek antislip maken?”

Dit was een vraag welke wij van een VVE in Spijkenisse kregen en een eerste reactie is; “Natuurlijk, wij kunnen alle ondergronden antislip maken!”

Wij houden ons alleen wel aan de gevleugelde uitspraak: “Schoenmaker blijf bij je leest!”.

MaxxGrib profileert zich al tijden als jouw antislipspecialist met onze specialiteit het antislip maken van stenen en betonnen vloeren. Na verloop van tijd bereikten ons ook de vragen om andere vloersoorten antislip te maken. Nu hebben wij bijvoorbeeld voor laminaat- en kunststof vloeren wel een hele goede doorzichtige antislip coating maar voor bijvoorbeeld parkeergarages, flat galerijen hadden wij niet de juiste oplossing.

Omdat wij altijd een klantvraag willen kunnen beantwoord zijn wij op zoek gegaan naar partners die juist op die vlakken wel specialist zijn om op deze manier altijd een vraag van een klant te kunnen beantwoorden. Als wij zelf niet de specialist zijn voor dat moment, zorgen wij ervoor dat er wel een andere specialist naar voren wordt geschoven.

Heel belangrijk is wel dat wij deze partner kunnen vertrouwen, vandaar dat wij heel selectief zijn bezig geweest met het opbouwen van partnerships.

Terugkomend op de vraag of wij een parkeerdek antislip kunnen maken omdat de bewoners met nat weer uitglijden als ze naar hun auto lopen konden wij dus volmondig met “JA” beantwoorden.

Zo gezegd zo gedaan, na onze initiële ontmoeting met de vertegenwoordigers van de VVE in Spijkenisse en de situatie aldaar te hebben opgenomen kon onze partner een offerte overleggen om een antislip looppad te creëren voor de bewoners.

Op dit parkeerdek hebben wij een Triflex Bas systeem 3 laags aan mogen laten brengen zodat de bewoners weer veilig naar hun auto kunnen lopen. Een groot voordeel is de enorm snelle droogtijd van dit systeem zodat enkele uren na aanbrengen er alweer gebruik gemaakt kan worden van de vloer.

 

 

 

 

Translate »