Speel, Zwevegem (B) neemt voorzorgsmaatregelen en heeft nu een antislip vloer. - MaxxGrib

Speel, Zwevegem (B) neemt voorzorgsmaatregelen en heeft nu een antislip vloer.

Na het bouwen van het nieuwe zwembad in Zwevegem moest er iets gebeuren met de oude locatie en uiteindelijk is er gekozen om deze locatie helemaal om te bouwen naar een binnen speelplaats voor kinderen maar niet zomaar één!

Er zijn vele activiteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen waarvan sommigen gesitueerd in het oude zwembad. Er is voor gekozen om nog zoveel mogelijk van de “looks” van het oude zwembad te bewaren zo zijn de oude zwembadtegels nog goed zichtbaar. Door drukte in planningen en tijdsdrukken kun je nog wel eens zaken over het hoofd zien zo ook de vraag of de vloer wel voldoende antislip zou zijn voor al die spelende kinderen?

Omdat MaxxGrib wel meer voor deze organistatie (Lago) in diverse zwembaden heeft gedaan werden wij een week voor de officiele opening gevraagd naar onze expertise maar of we wel snel konden komen. Aangezien wij flexibiliteit en service hoog in het vaandel hebben staan zijn wij de volgende dag afgereisd naar Zwevigem (B) en hebben de situatie aldaar bekeken en beoordeeld. De vloer bleek inderdaad niet voldoende antislip te zijn dus hebben wij middels een test laten zien wat wij konden bewerkstelligen met onze MaxxGrib Step 123 antislip behandeling.

Dit was naar volle tevredenheid en afgesproken is dat wij de middag / avond voor opening de vloeren met onze behandeling antislip zouden maken en zo is ook naar volle tevredenheid gebeurd.

Translate »