Wellness La Nostra Vita in Molenstede (België) nu ook antislip vloeren. - MaxxGrib

Wellness La Nostra Vita in Molenstede (België) nu ook antislip vloeren.

Ook hier antislip vloeren

Wellness La Nostra Vita in Molenstede (België) nu ook antislip vloeren.

De eigenaar van La Nostra Vita werd getriggerd door een bericht op social media en wij kregen een mail met alleen maar de tekst “kom maar eens ter plaatsen een demo doen om een vloer antislip te maken!” Uiteraard reageerden wij zoals altijd direct en na een telefoontje was de afspraak voor de volgende dag al geregeld!

Het antislip probleem bleek vooral in de doucheruimtes te zijn welke in combinatie met douchewater zo glad als ijs werden en een gevaarlijke situatie opleverde. Wij gingen aan de slag met ons MaxxGrib Step 123 antislip systeem en hebben in de douche één vloertegel behandeld waarna men direct het verschil kon ervaren tussen een niet en wel behandelde vloer met ons Step 123 antislip systeem.

De eigenaar van La Nostra Vita en zijn vrouw waren zo verbaasd over het eindresultaat dat ter plekke werd besloten om ons de opdracht te gunnen om de vloeren antislip te maken. Ook kwam direct het verzoek of wij de volgende dag dit al konden uitvoeren omdat dit de dag in de week is dat zij gesloten zijn.

Wij gaan tot het uiterste om een klant tevreden te kunnen stellen en na wat bellen en omzetten van onze planning konden wij inderdaad de dag erna terug komen en hebben wij alle gladde vloeren onzichtbaar antislip gemaakt met onze MaxxGrib Step 123 antislip behandeling. De eigenaar zelf was de desbetreffende dag niet aanwezig maar stuurde de volgende ochtend een bericht dat hij direct de vloeren heeft gecontroleerd door op locatie te gaan douchen en maakte de grap bijna te zijn gevallen omdat de vloeren zo stroef (antislip) waren en hij niet op de “normale” manier de douche in kon glijden. Dit vinden wij een enorm compliment en zijn heel blij met de feed back van onze relaties.

 

Translate »