Zorginstelling Zuster Norma in Dordrecht antislip. - MaxxGrib

Zorginstelling Zuster Norma in Dordrecht antislip.

Zorginstelling Zuster Norma in Dordrecht antislip.

Zorg maar bovenal veiligheid voor bewoners en personeel staat hoog in het vaandel bij zorginstelling Zuster Norma. Vandaar toen zij van MaxxGrib en hun antislip behandeling voor vloeren hoorde was het eerste contact gelijk gelegd.

Zoals altijd leggen we tijdens ons eerste bezoek duidelijk uit wat de mogelijkheden waren voor een nieuwe vloer in de keuken. De badkamers en toiletten waar personeel de bewoners moeten helpen werden toch als gevaarlijke gladde plekken geïdentificeerd.

De directeur vertelde ons dat tijdens het douchen veel water en zeep wordt gebruikt, waardoor de keramische tegels spekglad worden en een gevaar vormen voor personeel en bewoners. Met onze voorbeeld tegel waarmee we tijdens een bezoek heel duidelijk kunnen demonstreren wat het verschil is na onze behandeling was men er snel uit en de deal was snel gemaakt.

Direct de week erna hebben we de werkzaamheden uitgevoerd en zijn de vloeren anti slip gemaakt middels onze MaxxGrib Step 1,2,3 antislip behandeling.Na het behandelen van de badkamervloeren is men deze direct uit gaan testen en uiteindelijk toch nog zeer verrast met het positieve eindresultaat.

Translate »